Cum cumpar ?

 

Cafemagia.ro si cafemob.ro sunt solutiile ideale pentru tine, daca vrei sa primesti in cel mai scurt timp produsele achizitionate, evitand astfel consumul inutil de efort, timp si bani, dezavantaje atat de prezent in comertul traditional. Magazinul cafemob.ro reprezinta o modalitate lejera de cautare, de informare si de achizitionare a aparatelor de cafea si produselor conexe.

 

Mecanismul este foarte simplu si urmareste cativa pasi:

1. Preluarea comenzii

2. Confirmarea comenzii

3. De ce e profitabil sa am un cont deschis la Cafemob?

4. Conditii de livrare

5. Modalitati de plata

 

1.Preluarea comenzii

Cafemagia va pune la dispozitie doua variante simple de comanda

Comada telefonica
Sunati la numarul de telefon 0734 32 32 32 ce apare afisat pe pagina de introducere sau chiar in interiorul paginii de informatii dedicat produsului. Operatorii nostrii iti vor prelua comanda imediat. 
Program comenzi telefonice:
Luni-Vineri: 10-17

Comanda online
Indata ce ati gasit un produs pe care doriti sa-l achizitionati accesati cosul de produse prin intermediul butonului "adauga in cos" . In caseta dedicata cosului de produs vei avea optiuni care iti vor permite sa modifici, sa anulezi comanda initiala, precum si sa trimiti comanda finala catre serverul dedicat magazinului nostru online, spre procesare.

Ultimul pas spre definitivarea optiunilor dumneavoastra va fi inregistrarea in cadrul unui formular a datelor necesare pentru efectuarea livrarii. Accesul la acest formular se efectueaza in urma apasarii butonului "trimiteti comanda" din cadrul cosului de produse.

2. Confirmarea comenzii

In cel mai scurt timp de la inregistrarea comenzii, unul din operatorii nostri te va contacta pentru a iti comunica timpul de livrare si a verifica adresa de livrare si comanda lansata in cadrul magazinului Cafemagia. Preluarea comenzilor pentru mobilier presupune si lansarea unei facturi proforme in care se vor preciza in mod special toate detaliile referitoare la material, culoare material sau cadru utilizat.

3.De ce e profitabil sa am un cont deschis la Cafemob.ro?

Iti recomadam crearea unui cont in cadrul magazinului Cafemagia. Acest cont iti va ofera posibilitatea:

  • sa obtii preturi reduse si cadouri speciale intrand in categoria clientilor fideli
  • sa nu mai introduci datele personale la comenzile viitoare, acestea fiind presetate automat
  • sa primesti informatii utile din lumea cafelei, prin newsletterul Cafemagia

4. Conditii de livrare

Livrarea comenzii se va realiza prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, sau prin agentii nostri dedicati, la adresa indicata de tine in formularul de comanda. Telefonul de confirmare a comenzii iti va permite specificarea intervalului orar in care doresti sa primesti produsele comandate.

 Trebuie sa mentionam o nota speciala: pentru ca urmarim ca tu sa te bucuri de cat mai multe posibilitati in alegerea materialelor si a culorilor corespunzatoare scaunele pe care le doresti, noi preluam comanda ta, introducem comanda ta in fabrica, iar apoi in 3-4 saptamani le livram in locatia specificata de tine.

Totodata te rugam sa urmaresti promotiile noastre. Exista perioade in care alegem un model scaun, foarte popular, pentru care stabilim un stoc limitat, si pentru care avem posibilitate sa raspundem cu livrare imediata. Aceste promotii sunt postate de obicei in Home Page sau chiar pe paginile noastre de socializare.

Taxe Transport

Comenzile ce depasesc plafonul valoric de 1000 RON beneficiaza de transport gratuit.

La comenzile in valoare mai mica de 1000 RON, pretul transportului este de 35.00 RON. Suma este valabila pentru orice localitate din Romania in care Fan Courier sau Urgent Courier livreaza. Valoarea transportului se va regasi in factura emisa de Cafemagia.

Termenul de livrare este 3-4 saptamani de la inregistrarea comenzii ferme. Procedura de intrare in programarea fabricii Gamoni presupune achitarea de catre client a unui avans de 50% din valoarea comenzii, pe baza unei facturi proforme, dupa caz a unui contract. Restul de plata efectuandu-se la livrare.

 

5. Modalitati de plata

Plata produselor solicitate prin comanda de catre dumneavoastra se poate realiza prin:

  • Numerar, la livrare. Plata se va efectua catre curier, si va include Taxa de Ramburs.
  • Virament bancar, prin Ordin de plata in contul IBAN: RO72BRDE410SV72765834100, deschis la sucursala BRD Bratianu

Totodata Cafemagia prin partenerul sau Cetelem va permite comandarea produselor printr-un sistem de rate convenabil. Pentru detalii accesati butonul Info Rate sau sunati la telefonul de contact 07 34 32 32 32.

Conform legislatiei din Romania, platile efectuate de persoane juridice, cu valoare mai mare de 5000 RON se pot face doar cu ordin de plata.