De ce Cafemob?

Dupa succesul online inregistrat cu automatele si espressoarele de cafea de top, noul site Cafemob.ro isi rasfata clientii cu o linie deosebita de mobilier, pentru ca momentele petrecute la o cafea cu cei dragi sa fie de neuitat.

Scaunele si mesele oferite de Cafemob.ro transforma orice incapere intr-un spatiu personalizat, in care oricine se poate bucura de micile placeri ale vietii.

Mobilierul de ambianta este conceput si realizat de firma romaneasca GAMONI si are ca trasaturi comune inalta tehnologie de productie, designul inovativ menit sa ofere un maxim de utilitate si confort precum si calitatea ireprosabila a materialelor din care sunt realizate.

Cu contururi fine, curbate, culori vii si texturi elegante, mobilierul oferit de Cafemob.ro satisface si cele mai rafinate gusturi. Mobilierul de ambianta se integreaza cu succes atât acasa, in bucatarie sau in living, la birouri, unde creeaza un coltisor de liniste, cat si in cafenelele si barurile selecte.

“Initial am dezvoltat aceasta linie doar din dorinta de a avea un portofoliu complet cu adresa directa catre mediu HORECA. Am avut insa un succes extraordinar castigand proiecte mari tocmai pe segmentul office.

Astazi ceea ce parea doar o oportunitate s-a transformat in linie de business de sine statatoare cu rezultate excelente. Ne laudam cu produsele fabricii pe care o reprezentam, ne laudam cu satisfactia adusa clientilor nostrii!”

Adrian Iordache - Director de vanzari