Info clienti

Conditii legate de comercializarea produselor

Comandarea de produse prin intermediul acestui site echivaleaza cu acceptarea de catre dumneavoastra ("Cumparatorul") a prezentelor Conditii.

1. Pretul

Pretul produselor achizionate este cel specificat in rubrica "Total comanda". In pretul produselor nu intra costurile expeditiei si tariful perceput de casa de expeditie pentru plata ramburs. Prin alegerea acestor metode de livrare si plata va obligati ca, odata cu plata pretului produselor sau cel tarziu la momentul livrarii produselor, sa achitati si aceste costuri. Neindeplinirea acestei obligatii de catre Cumparator da dreptul SC Netclient SRL sa anuleze comanda dumneavoastra, fara nicio notificare. Preturile afisate pe situl cafemagia.ro includ TVA, iar Taxa Verde e calculata separat. Comanda minima recomandata este de 100 lei. SC Netclient SRL isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile care sunt sub aceasta valoare.

2. Vanzarea produselor

In cazul in care ati ales modalitatatea de plata la livrare, contractul de vanzare-cumparare intre Cumparator si SC Netclient SRL se considera incheiat la momentul livrarii produselor si platii contravalorii acestora.

3. Termene de livrare

Termenul de livrare este 3-4 saptamani de la inregistrarea comenzii ferme. Procedura de intrare in programarea fabricii Gamoni presupune achitarea de catre client a unui avans de 50% din valoarea comenzii, pe baza unei facturi proforme, dupa caz a unui contract. Restul de plata efectuandu-se la livrare.

4. Taxe transport si ramburs

Costurile de transport se clasifica in functie de valoarea comenzilor astfel:

In cazul comenzilor cu o valoare mai mica de 500 RON, taxa de transport are valoare de 49 RON. Daca alegeti articole ale caror preturi insumate ating o valoarea a comenzii de pana in 1500 RON, taxa de transport aferenta este de 99 RON. Iar pentru comenzile ce depasesc pragul de 1500 se va percepe o taxa de 149 Ron. Corelatia intre taxa de transport si valoarea comenzii incearca sa respecte costurile generate aproximate de greutatea si volum. Trebuie sa mentionam si o exceptie, pentru ca exista insa cazuri in care Cumparatorul poate alege sa suporte in mod direct cheltuielile pentru transport, iar acestea se pot se factura separat de catre casa de expeditie avand o baza contractuala intre cele doua parti. De aceea rugam sa ne informati daca aveti conditii speciale favorabile cu una din companiile de transport ce activeaza pe teritoriul Romaniei si solicitati sa functionati pe acele tarife preferentiale negociate de Dvs

Suma este valabila pentru orice localitate din Romania in care Fan Courier sau Urgent Courier livreaza. Valoarea transportului se va regasi in factura emisa de Cafemob.ro.

5. Garantie

Produsele Gamoni trebuie insotite de catre Certificate de garantie in baza dispozitiilor acordate de catre Fabrica.  

6. Date personale

Introducerea datelor dumneavoastra personale pe acest site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date nu vor fi folosite de SC Netclient SRL decat pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de dumneavoastra sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra (newsletter) in cazul in care, in formularul de comanda, ati acceptat acest lucru. In cazul in care solicitati plata in rate, sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie comunicate si societatii partenere care va prelucra solicitarea dvs de credit. SC Netclient SRL nu este raspunzatoare de prelucrarea ulterioara a datelor de catre aceste persoane. Potrivit legii, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie asupra datelor dvs personale, in conditiile legii 667/2001.